Mijn Fieqes

Coaching

Soms willen we stilstaan bij waar het werkelijk om gaat in het leven. Door de tijd te nemen om bewuste keuzes te maken, zowel op het gebied van werk als privé en door aandacht te besteden aan hoe we optimaal in balans kunnen komen, krijgt ons leven een nieuwe wending en nieuwe vooruitzichten. Zo kunnen we weer op een authentieke manier leiding geven aan onszelf en daardoor ook aan anderen.

 

Personal coaching
Persoonlijke coaching bestaat uit ondersteuning bij vraagstukken in uiteenlopende situaties op het werk of in je persoonlijk leven.

 

"Iets nieuws doen is per definitie ongemakkelijk. Of het levert soms zelfs angst, schuldgevoelens of schaamte op. Vaak wachten we daarom tot we niet meer bang zijn om iets te doen. Of we wachten (te) lang, en het lichaam trekt aan de noodrem. Authentiek gedrag is gedrag dat voortkomt uit je echte ik, in plaats van uit je ego. Ego-gedrag heeft veelal te maken met je aanpassen aan wat er van je verwacht wordt, of met je overlevingsstrategieën. Dit levert meestal vroeg op laat spanningen op en de wens om het anders te doen

 

Ik help je niet van je angst af maar help je wel om de moed te vinden om het anders te doen. Ik help je om blokkades te overwinnen, je mogelijkheden te benutten en doelen te realiseren.  Dit doen we vooral door een reis naar binnen te maken. Je leert je verborgen potentieel te benutten en te gaan staan voor wat jij te brengen hebt.  Ik zal je niet vertellen hoe het moet, maar wel helpen om zélf je eigen weg te zoeken en blokkades op te ruimen. Ik daag je uit om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leerproces.
Mijn coachingsstijl kenmerkt zich door persoonlijke verbinding, betrokkenheid, humor en respect. 

 

Je bent van harte welkom! Neem contact met mij op.
(Een telefonische kennismaking, max 30 minuten) is altijd gratis en vrijblijvend).

Fieke Klaassen

 


Praktische informatie coaching

 

Mijn naam is Fieke Klaassen. Mijn werk als therapeut combineer ik met mijn werk als trainer en (team)coach op gebied van persoonlijk leiderschap en samenwerken. Ik ben in die zin geen 'klassieke' therapeut. Ik ben ondernemer, breng individuen en groepen of relaties in beweging en ben sparring partner/ coach.

 

Hoe ziet een coach traject eruit? 
Voorbeelden van coachvragen waarvoor mensen bij FIEQES komen.

Tarieven en vergoeding coaching.