Mijn Fieqes

Teams

Goed functionerende teams zijn van cruciaal belang voor een organisatie, omdat ze strategische organisatiedoelen omzetten in concrete resultaten. De mensen binnen een team zijn van elkaar afhankelijk om de vastgestelde resultaten te realiseren.
FIEQES helpt teams optimaal te functioneren, door:

  • te focussen op het realiseren van de teamdoelen;
  • maximaal gebruik te maken van de individuele kwaliteiten van de teamleden;
  • aandacht te geven aan de teamdynamiek.  
     

We zoeken daarbij de optimale balans tussen individualiteit en gemeenschappelijkheid. We werken aan het vrijmaken van de juiste individuele kwaliteiten en aan de bevorderende en belemmerende aspecten in de teamdynamiek.

 

Loopt jouw team vast op communicatie of specifieke vaardigheden? Vraagt een transitie ander gedrag? Wordt het tijd om de strategie en kernwaarden in de praktijk te brengen? Is de wil om samen te werken er wel, maar loopt het net niet lekker? FIEQES weet de vinger op de zere plek te leggen, zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. We maken het gedrag bespreekbaar, zodat jij en jouw team effectief gaan functioneren.

 

Wij verzorgen diverse teamtrainingen waarbij gewerkt kan worden aan de onderlinge samenwerking, communicatie en besluitvorming. FIEQES teamtrainingen zijn leerzaam én leuk. We combineren theoretische kennis, reflectie en activiteiten en werken ervaringsgericht.

 

We maken voor je team altijd een programma op maat afgestemd op de behoeften, tijdsbesteding en groepsgrootte. HIeronder vind je een voorbeeld van mogelijkheden.
Neem contact met ons op, dan bespreken we je wensen en doen we een gepast voorstel.