Mijn Fieqes

Onze aanpak

Wat wil je bereiken? Meer voldoening? Meer vrijheid? Leven in overeenstemming met je drijfveren? Een fijnere sfeer in je team? Ieder doel vraagt om ontwikkeling, om groei in jouw leiderschap. Leiderschap begint altijd met wérkelijk bewust zijn. Van wat er al is. Wat er (nog) niet is. En hoe je jezelf, je team of organisatie laat groeien.

 

Bij FIEQES zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van mensen en organisaties op overtuigings- en identiteitsniveau. Dat betekent dat we mensen niet zozeer begeleiden in wat ze doen en hoe dat eventueel effectiever kan (gedrag en vaardigheden), maar in hoe ze denken en met gevoelens omgaan en wie ze zijn.

Onze focus ligt hierbij op het ontwikkelen van je emotionele intelligentie en het thuiskomen in je lijf. We werken vanuit een systemisch perspectief. Dat wil zeggen dat we kijken naar jou in de context. De organisatiecontext en ook de context waar je uit voort komt; het nest waarin je bent opgegroeid.

 

We nemen je mee in opleidingen, korte workshops en coaching. Je leert je verborgen potentieel te benutten en te gaan staan voor wat jij te brengen hebt.