Mijn Fieqes

Organisaties

Met de incompany trajecten van FIEQES verwezenlijk je de ambities van jouw organisatie. Of het nu gaat om een korte en krachtige interventie of een diepgaand ontwikkeltraject.

 

Zonder kennis van de organisatie kunnen wij niet bepalen wat er nodig is. We geloven dat een programma pas impact maakt als we het samen ontwikkelen. Jij kent jouw organisatie. Wij hebben verstand van interventies. We stellen veel vragen. We zoeken naar de krachten en kansen in jouw mensen en organisatie. Alleen dan kunnen we een ontwikkelprogramma maken dat leidt tot groei van de mensen en de organisatie.

 

Onze aanpak
Veranderen is  het openen van individuele en collectieve leerlijnen. Altijd op het snijvlak van mens en organisatie en van toekomst en verleden. Wij leren geen nieuwe trucjes of ingewikkelde methodes. Wij geloven dat verandering ontstaat wanneer mensen inzicht hebben in hun gedrag, de impact daarvan ervaren en invloed ontwikkelen om te veranderen. We helpen mensen in de spiegel kijken. Naar zichzelf én naar de organisatie.

 

Neem contact met ons op, dan bespreken we je wensen en doen we een gepast voorstel.