Mijn Fieqes

Individuele groei

Soms heb je het gevoel dat je vastloopt in je werk of in je persoonlijke leven. Je vraagt je af wat je nou echt wilt, waarom je vertrouwde gedrag niet meer het gewenste effect op lijkt te leveren of waarom je elke keer weer in dezelfde situatie belandt. Van tijd tot tijd komt iedereen deze vraagstukken tegen.    

 

“Vele wegen kent het leven, maar van al
die wegen is er een die jij te gaan hebt.
Die ene is voor jou, die ene slechts. (…)
De weg koos jou, kies jij hem ook?"

 

Hans Stolp naar Dag Hammarskjöld

 
Wat houdt je tegen om die volgende stap te maken? Vaak weet je het wel, maar kom je toch niet verder. Op dat moment is een coach of therapeut handig. Eentje die je eigen patronen inzichtelijk maakt en je praktische handvatten aanreikt.

 
Mijn aanpak is doortastend en praktisch. Ik stel vragen en kom met oefeningen om je verder te helpen op jouw tocht. Ik loop een stukje met je mee en weet je zonder oordeel te laten zien hoe jij het doet. Ik ben nieuwsgierig en scherp. Zonder omwegen en met warmte leer ik je waar de verbeterslagen liggen. Daarna moet je zelf aan het werk. Want de daadwerkelijke verandering die heb je zelf in de hand.

Ik zal je niet vertellen hoe het moet, maar wel helpen om zélf je eigen weg te zoeken en blokkades op te ruimen. Ik daag je uit om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leerproces.

Mijn coachingsstijl kenmerkt zich door persoonlijke verbinding, betrokkenheid, humor en respect. 

 

Je bent van harte welkom! Neem contact met mij op.
(Een telefonische kennismaking, max 30 minuten) is altijd gratis en vrijblijvend).

Fieke Klaassen

 


Praktische informatie coaching

 

Mijn naam is Fieke Klaassen. Mijn werk als therapeut combineer ik met mijn werk als trainer en (team)coach op gebied van persoonlijk leiderschap en samenwerken. Ik ben in die zin geen 'klassieke'  therapeut. Ik ben ondernemer, breng individuen en groepen of relaties in beweging en ben sparring partner/ coach.

 

Hoe ziet een coach traject eruit? 
Voorbeelden van coachvragen waarvoor mensen bij FIEQES komen.

Tarieven en vergoeding coaching.