Mijn Fieqes

Leiderschap

Persoonlijk leiderschap is jezelf kennen en van daaruit leidinggeven aan jezelf, je werk, je omgeving en je leven.

 

Het vermogen tot zelfonderzoek en reflectie speelt een sleutelrol bij leiderschap. Je leert jezelf kennen op de momenten dat het leven regie over je neemt. Dan is er geen ontkomen aan. 
Hoe jij antwoord geeft op dat wat je tegenkomt in het hier-en-nu heeft een sterke relatie met hoe je ooit antwoord gaf of moest geven op wat je tegenkwam in je persoonlijke geschiedenis. Het gaat in essentie over jezelf kennen en weten hoe jij interacteert met je omgeving.  

 

Onze aanpak

We werken op basis van de persoonlijke ontmoeting, met veel ruimte voor je persoonlijke reis. Onze focus ligt hierbij op het ontwikkelen van je emotionele intelligentie en het thuiskomen in je lijf. We werken vanuit een systemisch perspectief. Dat wil zeggen dat we kijken naar jou in de context. De organisatiecontext en ook de context waar je uit voort komt; het nest waarin je bent opgegroeid.

 

Resultaat
Er is een voortdurende wisselwerking in hoe jouw thema's bron zijn voor je professionele handelen. Hoe beter je begrijpt wie je bent en hoe je ingesleten patronen ontstaan zijn; hoe meer bewegingsvrijheid je zult krijgen en jij jezelf neer kunt zetten in jouw team, in jouw organisatie, in de wereld.